Isnin, 22 Ogos 2011

SILA BANDING HARGA SEBELUM BELI ITEM RAYA ANDA

Nurul Ashikin | 2:25 PTG |


Salam 22  Ramadhan


Jom jalan2
naik keta GRAND LIVINA  ....empuknya!!!!!







Hari ni lepas habis taklimat di Pusat kegiatan Guru,saya bersama teman baik ke shopping mall kat PERliS ni sebab dia beli hadiah untuk B DAY suaminya.. Sambil2 tu saya belek2 juga kasut...bukan untuk RaYA okehhh!!! tapi nak pakai keRJa...


Mula2 pergi jalan2 kat kedai 2 @ 3 star... harga dia not bad RM14.90... okeylah kan! (~_ ~)


rm14.90 murahkan


sambil2 tu adalah beli satu dua barang keperluan harian contohnya bakul baju, perfume keta n bag plastik






Habis round kat kedai2 di keliling shopping mall ni kami ber2 masuk n continue belek barang dalam shopping mall....




sampai satu kedai dalam shopping mall ni saya agak terkejut sbb harga kasut yang sama kat dalam shopping mall adalah rm19.90 (0_0)  mak ai mahalnya ......beza sampai rm5.00 tu............




Kiranya jenama yang sama tetapi harga yang berbeza terlalu jauh sebab satu kedai ada aircond satu lagi ada kipas ja....


So korang kalau nak sejuk pi la jalan2 dalam tempat ada aircond lepas tu beli kat kedai kaki 5... hasilnya korang dapat jimatkan duit


Ingat sebagai pengguna kita berhak untuk membandingkan harga.... wang kita adalah bernilai.....


tapi kasut ni memang cun!!!!!! harga dia pun cun   ~

Comment With:
OR
The Choice is Yours!

2 ulasan:

Apesal.com