Rabu, 12 Oktober 2011

10 Perkara YAHUDI tak nak kita tahuYAHUDI bangsa yang paling genius yang ALLAH cipta.. tapi bodohnya mereka sebab mereka tak nak jadi ORANG ISLAM..suka hati mengkomelah

Setelah di research di dapati puak2 yang dilaknat ALLAH ini telah menyembunyikan sesuatu rahsia besar dari pangetahuan dunia

ELEH KAMI DAH TAU!!!!

nak tahu amende yang rahsia sangat?

saya share rahsia ni sama2 dengan anda


LAYAn!!!!!!

1) Israel merupakan salah satu pembekal rokok terbesar dunia, namun rakyatnya tidak digalakkan menghisap rokok yang mereka cipta kerana mereka tahu akan bahana dalam kandungannya!.

2) Israel mempunyai kepakaran dalam mencipta vaksin dan mahir dalam ilmu perubatan, namun ilmu itu hanya untuk orang luar, kerana mereka tahu bahan kimia yang terdapat dalam ubat akan merosakkan untuk satu jangka masa panjang. Penduduk israel sendiri menggunakan Habbatus Sauda dalam perubatan harian.

3) Taktik kaum ibu di Israel ketika  mengandung ialah si ibu/ isteri akan mendengar si suami membaca, menyanyi atau mereka akan menyelesaikan masalah matematik bersama-sama untuk mendapat bayi yang bijak dan petah kerana pada ketika ini fikiran dan perasaan si isteri adalah bersambungan dengan anak dalam kandungan berbanding anda bercakap padanya di perut.

4) McDonald di israel telah membuat pengubahsuaian contohnya dari segi minuman. Mereka menggantikan kopi berkafein kepada teh yang mengandungi polyphenols, iaitu unsur kimia yang berfungsi sebagai antioksidan berkekuatan besar untuk membuang sel rosak dan mencegah kanser. Kita disini masih lagi menggunakan KAFEIN BERBAHAYA!

5) Di Israel, mereka akan memakan buah-buahan dahulu sebelum memakan makanan utama. Ini kerana hakikatnya dengan memakan hidangan kabohidrat (nasi atau roti) dahulu kemudian buah buahan akan menyebabkan kita merasa ngantuk dan lemah dan payah untuk memahami pelajaran disekolah. Sedangkan disini kita dimomokkan dengan memakan buah-buahan sebagai pencuci mulut.

6) Israel terus melakukan berbagai usaha untuk menghancurkan Masjid Al Aqsha dan Qubah Shakhrah sejak 50 tahun yang lalu dengan menggali bawah tanah masjid tersebut agar runtuh dengan sendirinya?

7) Majoriti buku sejarah di dunia mengatakan Negara-negara Arab yang menyerang Israel terlebih dahulu pada perang tahun 1967? Padahal faktanya, Israel yang menyerang Negara-negara Arab terlebih dahulu kemudian mereka merebut kota Al Quds dan Tebing Barat? Tetapi mereka mengatakan serangannya itu adalah serangan untuk menjaga diri dan antisipasi?

8 ) Di Palestin, penduduk kristian Palestin dan Palestin Muslim bersatu melawan penjajah yahudi

9) Pelajar-pelajar di sekolah dilatih dengan taktik ketenteraan dalam bersukan seperti menembak dan mamanah bagi melatih otak memfokus sesuatu perkara dan mempersiapkan diri jika perkhidmatan diperlukan dimasa akan datang.

10) Hosni Mubarak merupakan tulang belakang Israel dan Amerika selama 30 tahun!

 hambik dari seorang kawan baik bernama mrkerro
 Lega!!!! pasai dah HABAQ ngan semua orang

6 ulasan:

Arisa Mihashi berkata...

seriously,aku tak rasa yahudi ni genius,cume cara hidup dorang yang membuatkan dorang ni genius.

Tanpa Nama berkata...

taktik mereka mmg banyak, tapi scra halus kita tak perasan sgt

yana halim berkata...

keturunan pernah makan makanan syurga. mestilah jadi bijak pandai. pastuh,dalam 25 rasul yg wajib kita tahu tu, 14 orang drpdnya bangsa dia. mau tak berlagak? huhu...

syaz@rozelt berkata...

diorang mmg sgt bijak..tp btol la klu bijak nape susah sgt nak faham n mendalami islam kn..

Lady Jaja berkata...

yang baik-baik diorang amik.. yg buruk2 ajar kat owg... =(

NURUL ASHIKIN berkata...

betul betul betul tu