Jumaat, 14 Oktober 2011

LELAKI OH LELAKI

Wanita 1: sayang, u cintakan i?
Lelaki : iskk, u ni.. of course la I cinta kan u. sgt2 tau. Klo u xde mati i..
Wanita1: betul?
Lelaki: ye sayang, I tak tipu.

Wanita1: u ni, jangan la raba2 i..
Lelaki: I raba sikit je sayang
Wanita1: taknak la. . klo terlanjur mcm mane?
Lelaki: kita kawen la.. I jumpa parents u
Wanita1: betul? U nak kawen dengan i?
Lelaki: betul sayang. . . sumpah. . u diam je .. jgn ckp ape2. I pegang skit2 je.

SETAHUN LEPAS TU. . .
Wanita1 : sampai hati u. . . tipu i.. dulu u kate nak nak kawen dgn i. tapi bile u dah dapat. U kawen dengan perempuan lain..
Lelaki : I lelaki, u ingat I nak kawen dengan perempuan yang senang2 I boleh dapat? I nak perempuan yang suci.. bukan mcm u. yang senang2 bagi tubuh pada lelaki yang bukan bergelar suami. U ingat I bodoh nak kawen dengan u?
Wanita1: sampai hati u ckp mcm tu, dulu. . mase u nak.. mcm2 janji manis u bagi. Tapi skrg u salahkan i?
Lelaki: I lelaki . . I Cuma uji u. . tapi u bagi. . I ambil la. .
Wanita1: U memang jantan tak guna. . I menyesal kenal dengan u
Lelaki: u menyesal? Tapi I puas. . jgn lupa datang kenduri I nanti.
Wanita1: u akan dapat balasannye nanti . .
******************************

Lelaki tersebut kemudiannya mendapat jodoh wanita yang diimpikannya..
 

MALAM PERTAMA LELAKI DAN WANITA
Lelaki: sayang. . . I love u so much. .
Wanita2: me 2 sayang. .
Lelaki: I bertuah kawen dengan u.
Wanita: I pun, sayang.. I ada something nak bagitahu u
Lelaki: apedia sayang?
Wanita2: sebenarnya.. u bukan lelaki pertama yang tido dengan I . . I pernah tido dengan semua teman lelaki i. . untuk suke2. . . cari kepuasan . . tapi bile nak kawen. . I cari lelaki baik mcm u untuk jadi suami i. . u tak kesahkan?
Lelaki: WHAT??????????????????
Moral of the story: Buat baik dibalas baik, buat jahat dibalas jahat..


thanks mr kentang

4 ulasan:

shida berkata...

ahaks...Allah tu maha adil
lelaki baik unt perempuan baik
lelaki jahat unt perempuan jahat..~~~
kesimpulan...nk yg baik, kene jd terbaik..:)

cik sakura berkata...

apa-apa pun sayang diri sendiri dulu kan supaya akan lebih orang hargai diri kita..

ILA HonEyBuNNy berkata...

ha..baru lelaki tu tahu kan...

nak akwin konon nak yang suci...tapi dia xfikir...apa saja perbuatan yang kita lakukan pasti akan dapat balasan jugak...

Ayien Ocaca berkata...

popuan yang baik tok laki yang baik...
cmtu jugak sebalik nye :)