Ahad, 23 Oktober 2011

MELANCONG KE OVERSEA

Nurul Ashikin | 2:22 PTG |
Assalamualaikum wbt

Sempena dengan cuti DEEPAVALI kita orang nak pergi oversea  (ayat tak boleh belah)
Macam kaya sangat kan! bunyinya.... (".)


Gambar ni tak berkenaan dengan ceritapun ekekekek~



Actually tak jauh mana pun nak gi THAILAND ja.. Dalam Perancangan nak ke Kelantan or Johor or Pangkor ziarah sanak saudaraTiba2 ayah tukar plan ajak pergi THAILAND...

 Tak kisahlah asal dapat bersama famili...maklumlah sepanjang tahun ni asik kursus,kelas tambahan,kem dan segala program yang berkaitan dengan sekolah.Lagipun UPSR pun dah abis.. dapatlah saya tenangkan fikiran yang sangat  kusut masai dengan segala masalah...haishhh~



Ada pulak pegawai dari JPN mintak saya jadi PENGAWAS PEPERIKSAAN SPM ..maybe sebab tak cukup guru.Maknanya hujung tahun ni jadual saya full jugaklah walaupun cuti sekolah.


Jadi itulah alasan saya nak melancong, tenangkan fikiran... cari tempat2 yang indah dan belum pernah saya kunjungi.Nanti balik dari sana saya akan update tempat yang saya bakal terjah.. doakan saya selamat pergi dan pulang ya

nota kuku: Pagi tadi kita orang pergi JABATAN IMEGRESEN selesaikan hal dokumen perjalanan dan insurans kereta

Sekian

Comment With:
OR
The Choice is Yours!

9 ulasan:

Apesal.com