Rabu, 14 Disember 2011

Anda bakal menjadi blog terhebat pada 2012

Nurul Ashikin | 8:20 PG |
Assalamualaikum wbt

Entry hari ni pun saya main tempek ja... tapikan bukan sembarangan tau... entry ni ala2 skim cepat kaya ..tapi tak perlu keluarkan sesenpun... hahahhahahaha WOW~ menarikkan... ermmm  senang cita korang baca sampai habis lepas tu terus folow simple steps yang telah di suruh.... korang akan dapat benefit daripada apa yang diminta korang buat...~ cayolah cakap den~

Sebelum tu jom senyum dulu

V(>__*) ~

Wokay jom sambung misi kita



Menjelang 2012, blog seperti di bawah ini akan meletop dan dibanjiri kedatangan pelawat tidak disangka-sangka terus menaikkan pagerank google yang begitu mudah dan pantas tanpa disedari.


Hanya "copy paste" untuk mendapatkan pagerank yang luarbiasa. Berikut tips Cara Cepat Update PageRank Google iaitu dengan cara penyebaran link menggunakan sistem berangkai.

Untuk tips kali ini cukup mudah dan bermanfaat yang sungguh dahsyat. Faktor kali ini penyebaran di dalam

bentuk backlink yang perlu anda lakukan adalah meletakkan link-link berikut ini di blog atau artikel anda.
  1.  Tebu Manis
  2. Blog Sekadar Perkongsian Biasa
  3.  Jom Sembang Aneka Topik
  4.  Hafiizh Berbagi Informasi
  5.  Infotnt
  6.  Traffic Search Engine
  7.  Uang Tabungan
  8.  WordPress
  9.  Fansclubartis
  10.  SEO Tutorial
  11.  Blog dofollow



Cara melakukannya ialah :
~ Sebelum anda meletakkan link anda di atas,
* anda harus menghapuskan peserta nombor 10 dari senarai.
* sehingga semua peserta diganjakkan.
* yang tadi peserta nombor 1 jadi nombor 2, nombor 2 jadi 3, dan seterusnya.
* kemudian masukkan link anda sendiri di bahagian paling atas (nombor 1).

Jika tiap peserta mampu mengajak 5 orang saja, maka jumlah backlink yang akan di dapat adalah seperti :
Ketika posisi anda nombor 1, jumlah backlink = 1
Posisi 2, jumlah backlink = 5
Posisi 3, jumlah backlink = 25
Posisi 4, jumlah backlink = 125
Posisi 5, jumlah backlink = 625
Posisi 6, jumlah backlink = 3,125
Posisi 7, jumlah backlink = 15,625
Posisi 8, jumlah backlink = 78,125
Posisi 9, jumlah backlink = 390,625
Posisi 10, jumlah backlink = 1,953,125
Dan semuanya menggunakan kata kunci yang kamu inginkan. Dari sisi SEO anda sudah mendapatkan 1,953,125 backlink dan efek sampingnya jika pengunjung web para peserta anda mengklik link itu, juga membuat blog anda mendapatkan traffik tambahan.

Mudahkan, jadi sila "copy paste" artikel ini, dan hilangkan peserta nombor 10 lalu tambahkan link blog/website anda di posisi nombor 1. 

Ingat, anda harus mulai dari posisi nombor 1 agar hasilnya maksima, kerana jika anda tiba-tiba di posisi nombor 2, maka link anda akan hilang begitu cepat apabila sampai ke posisi nombor 10 nanti. Selamat Mencuba, Semoga bermanfaat.
 
Alhamdulillah selesai tugas saya..cuma satu lagi saya nak mintak korang tolong.... tolong klik ja,...please
dah klik? thans korang memang baik hati

Sekian, Wasalam
 

Comment With:
OR
The Choice is Yours!

Tiada ulasan:

Apesal.com