Sabtu, 17 Disember 2011

MasterChef Malaysia Online Challenge

Nurul Ashikin | 11:35 PTG |
Assalamualaikum wbt

korang penah cuba tak contest Masterchef Online? Saya dah cuba tapi gagal  :(
neverMind .... buat korang yang belum mencuba jom saya guide korang how to play the game....


Jom!


  • Dari situ korang klik  enter...then tunggu dia loading sat... Kemudian,korang klik How to play dulu untuk mengetahui rules
    for each dish by clicking on them as they fly by.Hurry but be careful each wrong catch will cost you.grab the clock for some extra time
  •  Ada 3 resepi...korang kena pilih 1
  • Lepas klik resepi pilihan korang, korang kena hafal dia punya bahan-bahan yang digunakan
  • Then korang kena cepatlah grap dengan menggunakan garfu
  • korang ada 2 choice..kalau gagal... korang ada peluang lagi mencuba..dengan syarat.. korang kena tunggu keesokan harinya atau pun invite friend FB untuk play game ni
  • Kalau ada yang cuba korang ada chance la try lagi
  • Oh ya sebelum tu korang akan diminta mengisi butir2 peribadi ... 
  • Cepat , cepat masa tinggal tak sampai seminggu lagi untuk mencuba... hadiahnya boleh tahan lumayan.... selamat mencuba
  • kalau berjaya ples bagitau saya .....
 pssst: Korang nak tahu tak... test drive pun boleh dapat gift.... wah lumayannya.....satu lagi... korang nak melancong ke EROPAH ke? kalau nak tahu jom tengok
    Sekian, Wasalam



    Comment With:
    OR
    The Choice is Yours!

    Tiada ulasan:

    Apesal.com