Jumaat, 9 Mac 2012

Alhamdulillah Akhirnya...thanks NUFFNANG

Nurul Ashikin | 2:08 PTG |
Assalamualaikum wbt
Apa kabar orang-orang Malaysiaaaaa~ V(>____<)/  (mode happy)

Kenapa? of cos korang dah tahu... tgk tajuk pun dah boleh agakkan.... agak lama NUFFNANG menyepi daripada memberi sebarang Buffered Earning kepada si TEBU MANIS... akhirnya hari ni dengan wajah yang seceria cerianya saya menerima hadiah istimewa daripada NUFFNANG TERSAYANG.... wahahahahha~ macam dapat kereta sport pulak rasanya..... anyway meh saya perincikan apakah yang di sumbangkan oleh NUFF kepada siTEBU MANIS nih.....

nun bawah ni bukti yang NUFF DEARIE sayang bangat sama TEBU MANIS \(-__-)/
 
Klik  sini untuk berkongsi kegembiraan dengan saya


Kata encik NUFF kalau saya dapat BE maknanya advertiser yang pilih Blog untuk mengiklankan companynya... maka tak sah dan kurang manislah kalau saya tak reti2 nak ucap terima kasih kepada  GREAT EASTERN dengan kata2 LIFE IS GREAT hahahha...yes yes my life is great today....


Lama tau saya tunggu untuk mendapatkan BE ni... bak kata orang tua2... PENANTIAN ITU SATU PENYEKSAAN...tapi tapi ha kini baru saya tahu bahawa yang pahit itulah ubat yang paling mujarab yang mendidik saya menjadi seorang yang bersabar...dan pahit sudah bertukar menjadi manis .......  ekekeke sukanya 

Ehem ehem.. yang betulnya saya kena bersyukurnya PADA ALLAH kerana dengan izinnya.... rezeki itu mengalir kepada saya..... ALHAMDULILLAH

Buat kawan2 yang lambat dapat BE korang jangan putus asa.. teruskan menulis dan pastikan tulisan korang mengandungi ILMU dan pastinya BE dari ALLAH adalah lebih besar dan banyak menanti di sana


AMIN YA ALLAH


Sekian terima kasih (senyum lagi)


Comment With:
OR
The Choice is Yours!

1 ulasan:

Apesal.com