Ahad, 22 Julai 2012

Hari Sukan Sekolah 2012

Nurul Ashikin | 1:29 PG |
Assalamualaikum sahabat2 semua

Selamat menjalani ibadah puasa.Semoga puasa kali ini bisa mengubah diri kita menjadi yang lebih baik dari sebelum2nya...INSYAALLAH

BTW saya nak cita sikitlah pasal aktiviti sekolah yang rancak berjalan... semua unit berpusu2 buat program... maklumlah masuk ja bulan puasa semua dah kena brekkkkk ...sebab nak beri laluan kepada guru dan pelajar menghayati ibadah puasa tanpa sebarang tekanan "ewahhhhh"  (> _ ~)!


Okay lahhh... pada hari Rabu dan khamis yang lalu bersamaan dengan 18 dan 19 Julai telah berlangsung Hari Sukan sekolah... Tentatifnya yang padat..tujuannya adalah untuk memberi peluang semua pelajar menyertai sukan ini tak kira kemampuannya ok atau ko....kan~

So sebagai guru op cos la saya diberi tugas sebagai AJK kecil pertandingan dan tugas saya ialah menjadi hakim LOMPAT TINGGI.. memang pebretlahhhhh...So hari Rabu saya jalankan acara saringan untuk semua pelajar...setiap orang berpeluang melompat hokayyyy cikgu bagi cannnyaa... bukan apa nak bagi pendedahan awal kepada sukan olahraga di perigkat awal lagi..ya tak?

Hari Khamis pulak final... memang suara saya hilang kejaplah pasai terjerit2 bagi arahan sambil mengajar murid2 melompat dengan cara yang betul.... hahaha kiranya serampang 2 matalahkan

So untuk kali ni saya nak tunjukkan a few foto yang telah selesai saya edit..tak lah elok mana harapnya dapatlah semua tatapnya yerrrrr





By next time saya cuba pula untuk uploadkan gambar teknik lompatan versi murid2 saya...memang comel (-_-) nantikan ya...sekian sampai disini..jangan lupa niat puasa untuk besok tau


Sekian wasalan

Comment With:
OR
The Choice is Yours!

Tiada ulasan:

Apesal.com