Rabu, 4 Julai 2012

Sowwwww Pening

Nurul Ashikin | 6:56 PTG |
Assalamualaikum semua

Lamanya saya tidak mengendahkan blog tebu manis.... aduh maafkan saya wahai cik blog... sibuk bagai sampai dah jadi blog gelandangan dah.... ampun...

Rakan sekerja dah tegur saya blog asik tak berubah tajuk... ekekkekeke... sowww sori ek...thanks SITI NOOR AESYAH

Keyyyy  lah ekceli banyak hal yang saya nak kongsikan especially pasal aktiviti seharian...Di sekolah, program demi program silih berganti...maklumlah semuanya kerana UPSR yang bakal mengisi dairi penting semua sekolah rendah di Malaysia



Kebimbangan memang ada kali sebab sikap pelajar saya yang masih bermain-main seolah tiada apa-apa yang berlaku ...Penghujung bulan Julai , peperiksaan percubaan akan berlangsung...kali ni saya berasa sangat bimbang..prestasi murid saya tidak berada pada tahap yang selamat..

Saya harus mengatur strategi baru menggantikan strategi yang ada sekarang... Saya dah membawa pelajar mengulangkaji topik2 tahun 4 and at the same time bertubi-tubi kami melakukan eksperimen untuk memantapkan kemahiran proses sains dan kemahiran manipulasi sains...

Cuma yang saya bimbangkan saya terpaksa memberikan perhatian jugak kepada pelajar KSSR tahun 1 mp Dunia Sains dan Teknologi... aduh pening....

Selain daripada itu terlalu banyak aktiviti sekolah yang harus saya turut serta membuatkan saya hilang tumpuan dan menjadi serba salah untuk memberi perhatian kepada program yang mana satu.... Yang penting sekaranga dalah perancangan dan pegurusan masa yang betul pasti akan membantu saya menangani masalah ini... doakan saya ya


Sekian Wasalam

Comment With:
OR
The Choice is Yours!

Tiada ulasan:

Apesal.com