Selasa, 21 Ogos 2012

Abang Track Bottom Oren

Assalamualaikum wbt


Kepada pendengar setia Radio HOT FM nama Abang track bottom oren menjadi sebutan semenjak dia menjadi mangsa panggilan hangit FBI.Menariknya FBI gagal menghangitkan ATBO kerana sepanjang panggilan hangit berlangsung ATBO hanya ketawa terbahak-bahak tanpa sebarang riak untuk melenting walaupun FBI memaklumkan kepada beliau seluar raya beliau telah salah potong hingga paras lutut




Untuk menghangatkan suasana menjelang raya......HOT FM AM crew pun bawak ATBO masuk studio





Antara komen2 yang saya baca di FB HOT FM

bila sya dn teman sya mndgr paggilan hangit ni td d keta smpai trkluar air mata mndgrnya..sungguh2 lh lucunya..

 Hahahahaha.... Lawak yang paling lawak... Rugi x dengar radio pagi tadi

abg oren mmg best mcm AMkrew. ..pagi yg indah. ..saya yg ada dlm kete pun ketawa terbahak2...

tergelak 1 opis.. dgr semula panggil hangit tu...memang terbaik..

Terbaik~ thumbs up 2 HOT FM

1 ulasan:

mama aini berkata...

salam aidil fitri buat cikgu ..ehem mama pun dengar & menonton HOT FM kat 8TV..memang sporting sgt abg track bottom oren tu kan..he2x..siap bawa wife sekali..