Rabu, 16 Oktober 2013

Dafi duta Marrybrown kah?

Nurul Ashikin | 9:02 PTG |



6.17pm / @ Marrybrown Changlun

Tahukah Anda?
Dafi ditabalkan sebagai duta Marrybrown
Saya pun terkejut--
Rasanya sbb mukanya babyface cam Aiii
yg menyebabkan dia terpilih jadi duta hew hew--(just kidding meh)
acely--Dah rezeki dia jadi duta
pluss moka comeyyy kan kan~
 Terpaling penting Dafi dapat membantu marketing
Marrybrown agar lebih ramai kastemer datang bertempek
kat Restoren kegemaran Rakyat Malaysia ^___^

dafi
Tudia~ besaqnya gambaq dafi terpampang kat Marrybrown
 seluruh Malaysia

Last dulu -- Mawi yang terpilih jadi duta
rasanya lama dah cerita tu
BTW sapapun duta Marry Brown--
saya tetap suka makan Di Mb
marrybrown
Cer tengok leklok signature Dafi--dan tertulis kat sitooo Duta Marrybrown

RAHSIA MB terletak pada nasi ayam MB,
nasi Marrybrown,chickenporridge,
mi kari ayam goreng dan menu burgernya
yang memang sedap


marrybrown
Saya suka sesangat suasana restoren marrybrown especially kat changlun

Sobat2 sekelian amacam
dah pernah cuba menu kat Mb?
kena terai sekali weh --
Dari saya kayakan kfc,mcd 
baik bantu Restoran yang 
rootnya dari Malaysia
Ye idop?
--Satu ja yang saya kurang gemar
sorang drp staff kat kaunter agak rude
female dan agak2 saya dia org baru
mujur memang saya suka sangat MARRYBROWN so saya abaikanlah


K chick-a-liciuos saya dah sampai
makan dulu eh?
Salam


--restoren kegemaran ciknurul--
#tebumanis78

laman sesawang marrybrown

SYUKRAN JAZILAN
Klik like dan jangan lupa tinggalkan komen ya~ 

Comment With:
OR
The Choice is Yours!

Tiada ulasan:

Apesal.com